sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Melankolista matskua.

Kuvattiin menneellä viikolla uutta musiikkivideota Lungi Median kanssa. Musiikkivideon kuvaus herätti valtavia tunteita, sillä kappale on todella henkilökohtainen. Minun oli alunperin tarkoitus tehdä kyseinen biisi vain itselleni. Halusin purkaa tunteeni ja ajatukseni johonkin, ja mikäs muukaan minua on kannattanut kaikki nämä vuodet, kuin musiikki. En ajatellut julkaisevani sitä, mutta lähipiirin kannustuksella päätin saattaa sen julkaisukuntoon. Kappaleen laulajaksi valikoitui ylivoimaisesti Maya Paakkari, joka sopi biisiin täydellisesti ja toi siihen valtavasti sielukkuutta. Maya oli myös henkilökohtaisuuden takia oikea valinta.

Kuvauspäivä alkoi aamupäivällä Oulun kauniissa maisemissa auringon hyväillessä meitä. Ainoaksi ongelmaksi pääsikin muodostumaan liiankin hyvä sää, emmekä saaneet haluamaamme tuulta mukaan. Noh, kerrankin näin - aiempia videoita kun mietitään, niin sää ei todellakaan ole ollut puolellamme (kaatosateet Pessimistijolla ja Itsevarma ja kaunis kuvauksissa). Kuvaukset sujuivat tuulen puutetta lukuunottamatta ongelmitta, vaikka melkoista tunteiden vuoristorataahan se osaltani ajoittain oli. Kuvaus oli kuin jonkinlaista terapiaa - välillä olin niin syvällä jossakin, että en edes tajunnut mitä tein. Itkin, tärisin ja räppäsin. Niin ei ole ikinä ennen käynyt.

Olin kuitenkin iloinen, että me teemme tämän. Tästä tulee hieno.


Aiemmasta iloisesta ja positiivisesta matskustani poiketen nyt käydään aika syvällä. Tavallaan jännitän mitä mieltä kuuntelijani ovat, mutta toisaalta taas tämän kappaleen kohdalla en välitä. En osaa selittää sitä. Kappale vaan raapaisee niin syvältä sydämestäni, että tärkeintä minulle on se, että tein tämän kappaleen. Toivon kuitenkin, että moni saisi apua ja lohtua sanoituksista.

Kappale julkaistaan pian.



 Tässä muutama making of - kuva kuvauksista:





Kuvat: Meri Kurtelius

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!